Categorieën

Rugklachten

Een vrouw van middelbare leeftijd had al 22 jaar een zwakke rug. De uiteindelijke diagnose was verdikking in rugspieren met als einddiagnose hernia. Vijf maanden rust heeft geen verbetering gebracht. De beenspieren waren erg gespannen. Ze gebruikte veel medicatie voor pijnbestrijding en tevens spierverslappende middelen.

Bij het eerste consult heb ik haar extra vitamine C geadviseerd, en heb haar met de MiHealth behandeld en de benen gemasseerd.

Bij het tweede consult had ze veel pijn gehad van de massage en de rugklachten waren nog niet verbeterd. De beenspieren zijn opnieuw licht gemasseerd en heb haar een natuurlijk rustmiddel meegegeven om beter te kunnen ontspannen.

Na het derde consult ging het iets beter. Na massage van de beenspieren was het bekken weer recht komen te staan, dit voelde een stuk beter. De doorbloeding van de onderbenen zorgde ervoor dat ze zich beter voelde en weer hoop kreeg op herstel.

Bij het vierde consult was er een terugval. De pijn was na een paar dagen een stuk opgeknapt. Ze voelde zich weer sterker waarna ze in de tuin kleine dingen ging doen.
Hier was de rug nog niet sterk genoeg voor en het bekken was weer scheef getrokken.
Na massage van de beenspieren was het bekken weer rechtgetrokken alleen was de spierpijn nog niet over.

Na nog een aantal massages en MI-Health behandelingen werd de rug steeds sterker.
We zijn inmiddels ruim drie maanden verder en pijnmedicatie is niet meer nodig. Ze loopt veel om de spieren aan te sterken en is haar werk weer voorzichtig aan het oppakken.

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81