Wie is Theo?

Theo DijkstraIk ben Theo Dijkstra, geboren in 1961. Sinds 2006 heb ik een praktijk voor natuurgeneeskunde in de Triemen, een kleine plaats in het noordoosten van Friesland.
Ik krijg wel eens de vraag hoe ik er toe kwam om natuurgeneeskundig therapeut te worden. Ik had sinds een aantal jaren regelmatig last van mijn darmen en maagkrampen. Het was er nooit van gekomen om een arts hierover te raadplegen. Op een gegeven moment kreeg ik een folder in mijn handen gedrukt met de opmerking dat ik daar maar eens even moest gaan kijken. Het bleek een folder te zijn van een natuurkundig therapeut die werkte met Bioresonantie. Ik was nog nooit bij zo iemand geweest en was daarom ook behoorlijk sceptisch, maar ik maakte wel een afspraak.

Na mijn eerste consult bij de natuurgeneeskundige stond ik na een uur weer buiten:  Door het gesprek veel inzichten gekregen in zaken waar ik zelf iets aan kon doen, maar die ik mij eerder niet bewust was.  Ik heb een behandeling gehad met het Bioresonantie en ik kreeg supplementen mee die ik moest innemen en na 2,5 week waren mijn klachten aanzienlijk verminderd. Na 3 consulten waren mijn klachten helemaal over. Mijn interesse voor deze aanpak was gewekt.
De benadering was anders dan anders: er werd niet alleen naar de klachten maar vooral naar de oorzaak achter de klachten gekeken.

Om meer inzicht te krijgen in de werking van het menselijk lichaam heb Ik een studie medische basiskennis gevolgd. Daarna diverse cursussen gedaan voor Bioresonantie, Nes therapie, massage cursus, Acces Bars, Psysch-K, en hypnose.

In de praktijk heb ik gemerkt dat het lichaam reageert op veel zaken en invloeden van buitenaf. Toen ik begon werkte ik alleen Bioresonantie. Omdat ik er niet altijd uitkwam met Bioresonantie ben ik verder gaan zoeken naar andere therapieën die mij verder kon inzetten. Daarom ben ik nog diverse cursussen gaan volgen zodat ik verschillende therapieën kan inzetten.

Omdat iedereen verschillend is en verschillend reageert kijk ik per persoon wat er nodig is. Zo kan ik mijn behandelingen helemaal op de persoon afstemmen.

Door mijn eigen ervaring met stukken te lezen heb ik geleerd dat stukken lezen snel verveeld. Daarom is het voor mij makkelijker iets mondeling uit te leggen. Door dit te doen met behulp van een PowerPoint presentatie begint het nog meer te spreken. Ik hoor graag wat je ervan vind!

Video’s

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81