Categorieën

Open wond

Een man van middelbare leeftijd had een open plek aan de voet die niet heelde. Hij kon hierdoor niet meer auto rijden. Hij kon door de pijn die hij aan zijn voeten had alleen maar sandalen dragen. De benen en voeten waren blauw.

Bij de eerste behandeling bleek dat de doorbloeding van beide benen niet optimaal was. Dit veroorzaakte koude voeten en een open wond aan de voet. Na een behandeling met Bioresonantie en Mi-Health zijn beide benen gemasseerd. De man heeft 4 weken een vitamine supplement gebruikt ter ondersteuning van de bloedvaten.

Na het tweede consult waren de benen iets minder blauw. De bloedsomloop was zichtbaar verbeterd. Een behandeling met de Mi-Health gegeven en de voeten werden opnieuw gemasseerd. Deze voelde na de behandeling minder stijf en warmer aan.

Na drie massage- en Mi-Health behandelingen was de wond nagenoeg dicht en door de verbeterde bloed circulatie bleven de voeten warmer. De spieren werden sterker waardoor de man beter kon bewegen wat op zijn beurt de circulatie verbeterde.

Na vijf behandelingen kon hij weer goed lopen, het autorijden lukte weer en de wond was genezen. De gewone schoenen konden zonder problemen weer aan.

 

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81