Lyme

Een man rond de veertig komt met lyme-achtige klachten. Heeft een half jaar terug een tekenbeet gehad die een aantal weken een grote kring op zijn been had achtergelaten.
De lyme test was negatief maar heeft hiervoor uit voorzorg een langdurige behandeling met antibiotica gehad. Hij zelfstandige in de agrarische sector en kan zijn bedrijf slechts met veel kunstgrepen draaiende houden. Hij  is gevoelig voor oud stof in de luchtwegen en heeft astmatische klachten welke word behandeld met Beclomethason en indien nodig Salbutamol. Hij is continu erg moe en zijn energieniveau ligt volgens hem op ca. 30% van wat het zou moeten zijn. Hij heeft veel last van pijnlijke benen en gewrichten en kan daardoor moeilijk lopen. Heeft veel last van de onderrug waardoor hij een onnatuurlijke houding heeft en het bekken scheef staat.

Ik geef hem een behandeling met Bioresonantie om de lyme te bestrijden.
Met de MI-Health behandel ik de spieren en hij krijgt vitamine D mee.

Na 3 weken blijkt dat 2 dagen na eerste behandeling de gewrichtspijn sterk is afgenomen. De spieren in de benen zijn nog erg stram maar het energieniveau was sterk gestegen maar is na 2 weken iets teruggevallen naar ca. 60%. Heb hem weer behandeld met Bioresonantie en heb de benen energetisch gemasseerd om er een betere doorbloeding in de benen te krijgen. De rugklachten waren onveranderd.

3 weken later is het energieniveau verder omhoog gegaan naar 70%. De benen en de rug geven minder last waardoor hij nu langer kan doorwerken. Hij krijgt nu een NES infoceutical mee die het afweersysteem versterkt en de benen worden opnieuw gemasseerd.

Bij de volgende behandeling blijkt dat het energieniveau verder omhoog is gegaan naar 80%. Heeft bij inspanning nu last van bronchiën. De stramheid in de benen is verbeterd en heeft hij minder last van de rug als hij niet teveel van zichzelf vraagt.

Na nog een aantal behandelingen schommelt het energieniveau tussen de 80 en 90%. De klachten van de bronchiën en de rug waren over. Hij kreeg een tip vanuit zijn omgeving dat kokosolie goed was voor de klachten die hij had. Na dit een tijdje te hebben gebruikt kon hij zijn benen steeds beter belasten en hebben we afscheid van elkaar genomen.

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81