Bioresonantie

 Bioresonatie

“Wat is Bioresonantie?”  Bioresonantie is een behandelmethode. De therapie ziet het afweer- (immuun) systeem, organen, weefsels, beenderen enz. van het lichaam als een aaneengesloten keten. Verstoring in één schakel kan tot onbalans in het lichaam leiden wat elders in de keten van het lichaam klachten of pijnen kan veroorzaken. Een ziekte is een verstoord evenwicht van ons afweersysteem en wordt vaak veroorzaakt door één of meerdere oorzaken. Worden deze oorzaken van de verstoringen weggenomen, dan verdwijnen meestal de klachten door het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Voor Bioresonantie gebruik ik de Bicom 2000. hiermee kan ik waar nodig ziekte verwekkers bestrijden, ondersteuning geven aan het functioneren van organen en functies in het lichaam stimuleren waardoor het lichaam de kans krijgt om te herstellen.

Bicom 2000

Bicom 2000

Hoe werkt Bioresonantie?

De Bioresonantie therapie maakt uitsluitend gebruik van de elektromagnetische trillingen. Deze elektromagnetische trillingen controleren, regelen en leiden alle besturingsmechanismen in het lichaam. De gewone geneeskunst gebruikt deze trillingen bijv. door het maken van een hartfilmpje (ECG) of een CT scan. Zo worden alle biochemische processen in het lichaam aangestuurd door elektromagnetisch trillingen. Veel ziekteprocessen beginnen met het binnendringen van vreemde elektromagnetische trillingen afkomstig van stoffen zoals gifstoffen, bestrijdingsmiddelen, bacteriën, virussen, e.d. die storende trillingen in ons lichaam veroorzaken.

Cellen communicatie

Verstoorde communicatie tussen cellen

Deze verstoren de natuurlijke (bio) trillingen en op deze manier worden de chemische processen in ons lichaam verkeerd aangestuurd. Wil men een chemisch proces in het lichaam beïnvloeden, dan ligt het voor de hand dat men dit doet via het besturingsmechanisme en niet door de gevolgen te bestrijden die deze disharmonische trilling veroorzaakt (symptoombestrijding). Met de Bioresonantie kan het verstorende element worden opgespoord. Het uitschakelen van deze storende elementen gebeurt d.m.v. elektromagnetische trillingen waardoor deze worden geneutraliseerd.

ziekmakende indringers

Ziekmakende indringers

Door de toegediende trillingen worden de ziekteveroorzakers losgemaakt van de gezonde cellen en kunnen zo op een natuurlijke manier het lichaam verlaten via de natuurlijke uitscheiding zoals ontlasting en urine. Hierbij is het belangrijk veel water te drinken om de afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen.

gezonde cumminicerende cellen

Gezonde communicerende cellen

Zijn de ziekmakende elementen verwijderd dan kan de zelfregulerende werking van het lichaam op gang komen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met mij op!

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81