Categorieën

Fybromylagie

Er kwam een vrouw bij mij op consult waarbij de ziekte fibromyalgie was geconstateerd.
Ze had al meer dan 20 jaar pijn en de klachten werden steeds erger. Haar spieren werden steeds stijver en ze had bijna altijd last van koude handen en voeten. Doordat ze veel pijn had ging bewoog ze steeds minder waardoor ook het lopen en fietsen steeds zwaarder werd. Van tijd tot tijd had ze een onregelmatige stoelgang en kon soms maar eens per 3 á 4 dagen naar de wc. Haar benen waren deels gevoelloos en deels pijnlijk. Door de pijn en het niet kunnen doen wat ze graag zou willen doen was het energieniveau laag. Inslapen was moeilijk dit ging pas naar een aantal uren. Verder moest ze vooral bij spanning vaak plassen.

De eerste stap was het op peil brengen van vitamines B12. Met Nes infoceuticals heb ik de lever gestimuleerd om beter te gaan werken. Heb Bioresonantie toegepast om meer rust in het lichaam te brengen zodat er ruimte kwam om het herstel mogelijk te maken.

Na 2 weken: De eerste reactie van het lichaam was positief maar na een week begonnen de klachten weer toe te nemen om na een paar dagen wederom af te zakken. Het inslapen was verbeterd zodat ze meer rust kreeg. Ik ben gestart met massage van haar benen omdat deze veelvuldig koud waren. De nek werd gemasseerd en gemagnetiseerd zodat daar ook ruimte ontstond.

Drie weken later is de hoofdpijn verminderd maar haar spieren doen nog veel pijn.
De benen en de nek werden nog een keer gemasseerd en gemagnetiseerd en ik heb een middel meegegeven om beter te kunnen ontspannen. Tijdens ons gesprek kwam naar voren dat het op de lagere school een keer was voorgekomen dat ze niet naar de wc mocht terwijl ze nodig moest. Ze had het daardoor niet meer op kunnen houden en moest naderhand voor de klas laten zien dat haar broek nat was. Dit heeft nog steeds impact op haar maar door dit verhaal opnieuw te vertellen verdween bij haar een stuk spanning.
Ik heb haar een Nes middel dat helpt om spanning los te laten.

Drie weken daarna gaat het stukje bij beetje steeds beter. Ze is minder gespannen en kan de urine beter ophouden omdat ze nu weet waar die spanning vandaan komt. De spanning in de spieren is verminderd waardoor de doorbloeding beter begint te lopen.
Minder spierspanning betekent minder pijn en beter kunnen ontspannen.

Na nog een aantal behandelingen herstelt ze steeds meer. Ze kan zich beter ontspannen en kan weer lopen en fietsen en daardoor nachts beter slapen. De pijnmedicatie kan ze laten staan. Als tip heb ik haar meegegeven om meer op blote voeten te lopen omdat de energie dan beter door het lichaam kan stromen en omdat dit zeer ontspannend werkt.
Ze komt nog zo nu en dan voor een herhalingsconsult.

 

 

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81