Extreem moe

Een vrouw rond de vijftig kwam op consult omdat ze extreem vermoeid was. Ze was net van baan verwisseld, was eerst werkzaam als zelfstandige in de zorg en had nu een baan bij een werkgever. Ze vertelde dat ze haar zelfstandigheid had opgegeven omdat dit werk haar steeds zwaarder viel en ze liever een baan bij een werkgever wilde. Haar vermoeidheid had ook invloed op haar sociale leven want ze had haar vrijwilligerswerk opgeschort omdat het niet meer ging. Ze was net met de nieuwe baan begonnen en was bang deze te verliezen omdat ze nog in haar proeftijd zo vermoeid werd en daardoor niet optimaal kon functioneren. Haar klachten waren vermoeidheid, koude handen en voeten, slecht slapen en veel last van schouders en nek. Ze had van de arts een rustgevend middel gekregen om tot rust te komen en te kunnen slapen.

Bij het intake gesprek kwam naar voren dat ze een negatief zelfbeeld had, dit was door diverse dingen die ze had meegemaakt. Zo kwamen we uit op haar middelbare schooltijd. Ze had moeite met Duits en ook met de leraar kon ze slecht overweg. Deze had op een gegeven moment tegen haar gezegd dat ze niet hoefde te proberen een hoger cijfer te halen omdat dit haar toch niet zou lukken. Na verschillende pogingen bleef het cijfer laag. Dit was de bevestiging voor haar dat ze het toch niet kon. Dit had ook effect op andere vakken, hierdoor was ze later een lagere opleiding gaan volgen.
Nadat ze dit verhaal had verteld werd ze emotioneel, ze had nooit gedacht dat dit na zoveel jaren nog zoveel in haar los maakte. Ze was zichtbaar opgelucht dat dit verhaal was verteld. Ik heb haar benen gemasseerd en een Nes infoceutical meegegeven voor ontspanning.

Na twee weken was er iets meer energie maar de klachten waren nog allemaal aanwezig. Heb haar met Bioresonantie behandeld om afvalstoffen uit het lichaam te krijgen. Een Nes middel meegegeven wat de invloed van een heftige gebeurtenis dempt, benen gemasseerd zodat het bekken makkelijk in de goede positie komt te staan.

Bij het derde consult (twee weken later) was er duidelijk verbetering waarneembaar. Het energieniveau was redelijk, het koude gevoel in handen en voeten was aanmerkelijk verbeterd, ze was beter gaan slapen maar de pijn in schouders en nek was nog duidelijk aanwezig. Ze was in gaan zien dat wat er op school door de leraar was gezegd een grootte impact op haar had gehad. Hierdoor was ze (onderbewust) ervan overtuigd geraakt als ze ergens moeite mee had het haar toch niet zou lukken wat ze ook probeerde. De nieuwe baan viel haar zwaar omdat ze (onderbewust) ervan overtuigd was dat ze dit mogelijk toch niet aan zou kunnen. Doordat ze inzicht kreeg waarom ze zoveel moeite had met bepaalde dingen en het uit te spreken groeide ze in haar zelfvertrouwen. Dit werkte positief in alles door. De benen en de nek / schouders zijn gemasseerd.

Twee weken later was het energie niveau gestegen naar 80%. De nek / schouders waren nog pijnlijk maar voor de rest waren de klachten nagenoeg verdwenen. Bepaalde wervels waren energetisch geblokkeerd waardoor de schouders en nekklachten nog niet waren afgenomen.

Na nog een aantal consulten zijn ook deze klachten succesvol behandeld waarna een aantal keren psych-K is toegepast om het negatieve zelfbeeld positief te maken. Ze heeft inmiddels haar vaste aanstelling en haar vrijwilligerswerk heeft ze weer op kunnen pakken.
Bij haar was het heel mooi te zien hoe dingen die in haar jeugd haar op latere leeftijd zoveel parten konden spelen.


Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81