Energetische massage

Massage

Het lichaam bestaat uit verschillende energiebanen en stromingen zoals de bloedsomloop, lymfestroom, ademhaling en de levensenergie. Wanneer je ín balans bent loopt de energiestroom goed. Dan ben je evenwichtig, voldaan, compleet, liefdevol en energiek. Wanneer je meer uit evenwicht bent voel je jezelf vaker moe, zwaar, leeg of onrustig. De natuurlijke stroom van levensenergie is verstoord. Door het moderne leven komt het lichaam fysiek en geestelijk onder steeds zwaardere druk te staan. Als de invloed hiervan groter wordt uit zich dit vaak in boosheid, verdriet angst of pijn.

Emoties

Emoties zoals bijv. verdriet, angst, teleurstelling zetten zich letterlijk “vast” in het lichaam waardoor weefsel op die plek vast komt te zitten. De plek waar dit gebeurt is bij iedereen anders. Elke keer dat je dan opnieuw met die emotie wordt geconfronteerd wordt de energiestroom op die plek meer afgeknepen waardoor de loop van de energiestromen verder worden beperkt. Hierdoor is er een verminderde bloed- en lymfestroming. Dit zorgt op zijn beurt dat er minder voeding wordt aangevoerd, het afvoeren van afvalstoffen wordt geremd en vocht kan niet goed worden afgevoerd.

Gevolgen

Een verstoorde energiestroom leidt vaak tot koud aanvoelen, gevoelloosheid en verkleuring van weefsel. Te weinig aanvoer van voeding betekent minder kunnen presteren. Het niet afvoeren van afvalstoffen geeft verzuring waardoor er verkramping ontstaat in bijv. de spieren. Het niet goed afvoeren van vocht geeft opgezette ledematen bij warmte. Dit gebeurt meestal het eerst bij de enkels en kruipt dan omhoog naar de kuiten en bovenbilspieren waardoor er makkelijk rugklachten kunnen ontstaan. Een blokkade in de benen is makkelijk op te sporen want deze zit op de plek waar het grootste temperatuur verschil met de omgeving te voelen is.

Het doel

Het doel van de massage is het weer op gang brengen van deze energiestromen. Dit kan door combinatie klassieke- energetische massage aangevuld met magnetiseren. Een energetische massage is één van de natuurlijkste manieren om het lichaam van stress te bevrijden. Dit geeft in veel gevallen direct voelbaar resultaat. Hiermee worden vervuilende stoffen losgemaakt zodat ze kunnen worden afgevoerd. Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Dit gebeurt omdat je dingen loslaat die je hebt vastgehouden. Zodoende kom je in contact met jezelf en je lichaam. En op deze manier is er weer ruimte voor alle levensenergie die door je heen kan stromen….|

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met mij op!

Door mijn eigen ervaring met stukken te lezen heb ik geleerd dat stukken lezen snel verveeld. Daarom is het voor mij makkelijker iets mondeling uit te leggen. Door dit te doen met behulp van een PowerPoint presentatie begint het nog meer te spreken. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden als ik een nieuw filmpje post. Ik hoor graag wat je ervan vind!

Aanmelden nieuwsbrief klik hier

Bewust-gezonder.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

  De Triemen 1
  9296 MB Triemen
 Whatsapp
 06-505 889 81