Disclaimer

 

Deze site is met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het is echter niet uitgesloten dat u informatie tegenkomt die onvolkomenheden bevat. Aan deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
De therapieën van de natuurgeneeskundige praktijk van Theo Dijkstra hebben als doel het bevorderen van genezings- en bewustwordingsprocessen. De therapieën zijn niet bedoeld als vervanging van medische interventie. Elke behandeling is individueel afgestemd op de persoon. Mijn therapieën zijn gereedschappen om een optimale fysieke- en emotionele balans te maken en op deze manier lichaam en geest de gelegenheid te geven te herstellen.
Indien U wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline, is dat iets tussen U en de desbetreffende specialist, dokter of therapeut. Mijn therapieën zijn alleen bedoeld de genezing te versnellen. Daarom is het belangrijk om contact over de medicatie te blijven houden met degene die de medicatie heeft voorgeschreven.
De natuurgeneeskundige praktijk van Theo Dijkstra neemt geen enkele verantwoordelijkheid over van andere therapievormen en therapeuten. Theo Dijkstra onthoudt zich van uitspraken over behandelingen, medicaties of interventies van andere disciplines. Hoewel de therapieën van Theo Dijkstra goede resultaten hebben opgeleverd, is het niet gegarandeerd dat het voor een ieder zal werken. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid, genezingsproces, bewust- wordingsproces en voor wat je met de therapieën van natuurgeneeskundige praktijk Theo Dijkstra doet. De verantwoordelijkheid kan ook nooit worden afgeschoven op degene die de therapieën hebben ontwikkeld en uitgevonden.
De natuurgeneeskundige praktijk Theo Dijkstra is ook niet verantwoordelijk voor de aan deze site gekoppelde bestanden en sites van derden.